nur0308 Giden var mı kızlar memnun olan tek seans da çok iyi sonuçlar çıkıyor takip ediyorumda gitmek istiyorum
Yusaydef nur0308 kalıcı mı acaba bi baktım da sonuçlar çok güzel doğumdan sonra kaç ay içinde yapılabilir ki🤔
nur0308 demirboy evet 55 derecelik bir ısı ile 1 saate yakın sürüyormuş tek seansta güzel sonuçlar var bakalım gitmek istiyorum
nur0308 2cocukannesi__ gerçekten mi faydasjni gordumu tek seans anca gidebilirim ben nasıl geçmiş ki tek seans incelme falan
nur0308 Yusaydef ben sordum bende 9 ay önce sezeryan doğum yaptım bir sorun olmaz dediler . Tek seansda bile efso sonuçlar var bakalım bu hafta içi randevu alıp gitmek istiyorum
2cocukannesi__ Yusaydef walla bizim elimizde spor yapmak yediklerimjzi ictiklerkmkze dikkat etmek gerek
DerinMavii nur0308 evet ablam gitti kaç yıllık göbeği de azaldı fakat tansiyon düşüklüğü yaşıyor hep hala daha içim bayılıyor bazen der sanırım o yüzden
demirboy DerinMavii Dilan Polat mı etkili olmuş yani? Bende düşünüyorum da ısı veriyorlar o beni korkuttu