Kızlar bebegim aşırı huzursuz yüzünde egzema vardı kremlerle geçti egzemamiz ileri derece değildi bikac sivilcelenme vardı isilik gbi karin ve sırt tada şuan yok nemlendiriyorum 10gundur hiç çıkmadı şükür ama bebeğim ilk 2 ay uykudan gözünü acmazken sumdi gece gündüz uyku yok saat başı da değil 15 dka sürmüyor uyanıyor ağlayarak belli bisi dokunuyor karnı ağrıyor aşırı gazlı da 2 günde 1 kez yesil kaka yapıyordu sarı yaparsa mukuslu oluyor huzursuzluk ve arada mukus ve yeşil kaka nedeniyle süt ürünleri diyet yapicam keçi sütlü mama da vermeye başladım sevdi şükür alerji maması asla içmez biliyorum ,keçi stu alerji yaomadisukur ben kendim diyete baslycam en az 21 gün diyorlar snrasinda deneme olucak diyet açılıp tepki bakılacak en erken kacgun yada kaç ayda atlattiniz sanrım bizimki ileri derece değil kakada kan olmuyir mukus 10 kakada 2 tanedir od az miktar huzursuz olduğu için başlamak istyorum test tahlil yapılmadı 3 aylık ve gelişimi geriden gelir die çok korkuyorum sütüm azalır vs 😔