Barannm_ 2 gun iftarda tek olcam esim nöbette olcak yarin pizza yapmyi dusnyorm kendime corba ile obur gun peki yda farkli fikir varmi tek olunca zor olyor ya makarna haric ama iştah acici olck😃
SinyorinA Barannm_ bende basligi gorunce misafir menüsü istiyorsun sandimm 🙈 yap bi corba makarna yeterr 😅
1ana1bebe Barannm_ makarna salatasi ama yogurtlu degil bildigin yesillikli cok severim ben, icine tavuk balik fakanda koyabilirsin, nohut salatasi, iskender, tavuk doner, lahmacun, kabak spagetti, bayaa yemek var kiz yaz yaz bitmez
1ana1bebe AntiSosyallKelebek aslında aşırı tokum 🤫 ama rahat rahat yemek yemeyi özledim bunlari yapicam aklimda 😂 senin hamilelik nasil gidiyor
SinyorinA AntiSosyallKelebek yaaa ikinci bebiş mi geliyorr Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh 🥰
Snowglobe Barannm_ tavuk gögsünü küp küp doğrayın Bi kaba koyun. içine baharat yağ ve krema ekleyin. Mantar seviyorsanız kremalı mantar çorbası, eğer sevmiyorsanız kremalı tavuk çorbasının harcını yaptığınız karışımın içine döküp iyice karıştırın. Fırına verin. Oldu bitti.
Papatyamkuzum Barannm_ ben geçen gün makarna yaptım aşırı güzel oldu eşimle iki tabak yedik. Makarna mis gibi yap tavuklu mantarlı salçalı kremalı mis gibi. İstersen tarif bile verebilirim 😂