Tugcedmr Kızlar 3.5 aylık bebegimin burnu tikali ne yapıp açabilirim doktora gittik salgın var dedi normal dedi onerisi olan var mi
21zeynep72 Tugcedmr geçmiş olsun benim kızımda çok hasta 10 gündür çok hasta bronşit olmuş ya evde buhar veriyorum ilaç falan veriyorum benim de kızımın burnu tıkalı serum suyu kullanıyorum
Papatyammmmm Tugcedmr serumla açabilirsin anca öle rahatlar ıhlamur da Iyi geliyo bize ama biz 11 aylığiz kaynatmıyorum kaynayan suya 10 dakka bekleyip şeker koyup iciriyorum
21zeynep72 Tugcedmr benim bebeğim pramature doğdu 1 kiloyla dünyaya geldi ve şuan 5 aylık 4 kilo vala cnm bence hastaneye götür bebisini çünkü salgın var bütün çocuklar hatta yetişkin Ler bile hasta benim bebeğim hergun hasta
Elif_123 Hiç korkmayın serum fizyolojikle açın burun aspiratörü alın eczaneden temizleyin burnunu rahatlasın ben günde yapıyorum heralde doğduğundan beri açılmadığı takdirde ciğere iner başıma geldi o gün bugündür korkmadan yapıyorum
Papatyammmmm Elif_123 Aynn Bn de öle çok iyi oluyo açıyı burnu rahatliyo aspiratör le aç ama diyer pompalar ise yaramiyo