Arencik Kızlar bayramda 3 günlük tatil düşünüyoruz oğlum 25 aylık suyu çok seviyor çok da hareketli umarım pişman olmayız sizden isteğim yanima neler almalıyım ? Tavsiyeleriniz nelerdir
nur-nr_123 Arencik cnm biz 18 aylıkken gitmiştik mato güneş kremi kumda oynayabileceği oyuncaklar olsun havlusu şapka al mutlaka güneşte yanmasın bn kavanoz vs aldım yanıma restrontan meyve vs alıyordum yemeklerden yedirdim kavanoza koyup yada bölmeli saklama kabı aldım sonra valizime ateş ölçer almıştım şurup vs ateş düşürücü için simit aldık
Bulutbey Arencik bez kullanıyorsanız Myo bez Müslin panço, şapka, güneş kremi, kolluk yada can yeleği, su be kum oyuncakları, sineklere karşı kovucu etkili bir sprey, deniz çorabı, yedek mayo olabilir bez kullanmıyorsanız aklıma gelenler bunlar
nur-nr_123 Arencik yemek seçen bir bebeğin mi var cnm otelin yemek durumu nasıl öesela bn şey yapmıştım dışardan mesela meyve alabilirsin buzdolabı oluyor ya odada koyarsın yoğurt almıştım mesela evdende götürebilirsin meyveleri