Mlkeylmz 3 aylik oglum var 90 gram iciyor 3 sâate 3bucuk saate ackyor anne sutu veryorum szce ackma saati nrmalmi sznki kac saatte bi acıkyor yardm lutfen
[silindi] Mlkeylmz canım bebeğim iştahsız bir bebek ama benimki iki saate bir 60 cc en az mama içiyor anne sütünü sağıp veriyorum onu da en fazla 70 cc içiyor. Mamayı çok nadir 90 cc içirebildim. Gece de iki saate bir uyanır bazen 60 bazen 30 cc mama içer
Pinar34 Mlkeylmz biz geçen gün 3 aylık kontrolüne gittik ben oğluma 100 cc veriyorum 2.5 saatte 1 doktorum bu aydaki bebeklerin içmesi gereken mama 150 cc dedi ve 3 saati gecirmemeye özen göster dedi
Bebegim_ben Mlkeylmz ben emdiği için anlayamıyorum bide son zamanlar meme reddi yapıyor en fazla 10 dk zorla emiyo ama sık sık veriyorum ben saat beklemiyorum uyanıksa yarim saatte 40 dakikada bir emzirmeye çalışıyorum
BurhanEfe Meme reddi nasil oluyo? Mesela benimki huysuzsa hemen emmiyo biraz sakinlestiriyorum oyle emiyo yada uykusu cok varsa biraz kucagimda salliyorum sonra memeyi aliyo bu meme reddi degildir herhalde🙁
Bebegim_ben BurhanEfe kafasını geri geri itiyo cildirircasina ağlıyor memeden alınca sakinliyo çok zor insallah olmaz 😔