Aysun16 Hanımlar bugün 5 aylık kontrolümüz vardı geçen aydan buyana 200 gram almış sadece anne sütü alıyor çişli bezi iyi arada kusuyor neden bukadar az almış olabilir yardım edermisiniz
Deletedmom00881 Aysun16 5. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor canım, birde anne sütü artık tam doyurmuyor, bir ay daha sabredin 6. Ayda ek gıdaya geçince düzelecektir, benimki de öyle oldu, hatta 4. Ve 5. Ayda 100 gram bile almadı
Dondurmalikahve Aysun16 bazen duraksamalar az kilo almalar olabilir diğer ay belki daha fazla kilo alabilir.
Irmakprensesinannesi Deletedmom00881 kilo alımı 3 .aydan snra yavaşlıyor ama 400 500 gr yakın alması gerekiyor bir bebeğin 6.ay bile olsa zatn ana öğünü anne sütü veya mama qnne sütü demekki kilo aldırmıyor bu bebekte
Aysun16 Deletedmom00881 bu aya kadar kilo alımı güzeldi kilosuda yerinde ama bu ay çok az almış doktorumuz yavaştan tadımlara başla ekgıdayla aradaki farkı kapatır dedi
Wonderm Protein ağırlıklı beslenin. Basit karbonhidrattan uzak durun. Bir de sütünüzü sağıyorsanız içine biraz hakiki zeytinyağı ekleyin. Kalorisi artar kilo alır bebeğiniz. Bu arada süt olsun diye şekerli yiyorsanız o da süt kalitesini azaltır haberiniz olsun
amansallagitsin Aysun16 doktorunuz ek gidaya baslatmasi lazim normalda 3 aydan sonra 500 ve 750 gram arasi kilo normal kabul edilir ama sizinkisi 500 altinda bu durumda ek gida sureci baslamaniz doktorunuz ne diyo
Deletedmom00881 Irmakprensesinannesi bende anne sütü veriyorum hala, 4. Aydan sonra kilo alımı durdu, yinede 5.5 aylık olana kadar sabrettim, öyle ek gıda başladım çocuk toparlandı, bazen anne sütü yaramıyor kilo almıyor ama yinede anne sütü en iyisi
Irmakprensesinannesi Deletedmom00881 önemli olan bebegin kilo alması bebek kilo almıyor anne sütü bebeği doyurmuyor ve yetersiz demektir bize doktorumuz söylemişti anne sütü yarayan bebek kilo alımı hep devam eder dedi siz şuan ek gida versenizde tadımlık 7 aya kdr 7.ayda 2 öğün başlıyorsunuz istisna haric tabi benin kziim anne sütü ve mama ya rağmen mesela zayıf 7600 gr 8 ay 14 günlük şuan qma her ay 400 450 gr falan alır genlde qma aşırı hareketli
Aysun16 Irmakprensesinannesi anlıyorum ama 5.aya kadar yarayan anne sütü bu ay mı yaramadı anlamış değilim doymuyor gibi değil keyifli çişli bezleri güzel buna rağmen az olmasına şaşırdım