Minikfarecik feamtrmea Benim kızım da iştahsızdı hep de aynı ama yapacak bir şey yok gibi geliyor bana ya zorla ağzına tıkacak değiliz ya
Bebegim_28 feamtrmea 17 ay 8 günlük, bi dönem bizde de vardı ama geçti, sadece emmek istiyordu. Tlf ile yedirmeye başlamak zorunda kaldım 😏ama geçti sanirim dişten kaynaklıydı
Yasemin38 feamtrmea diş çıkma dönemi çok etkiliyor canım 15 aylık oğlumda dakka başı emse sürekli memeye düştü iyice. Gönlü olursa biraz yiyor yoksa ne verirsem vereyim tükürüyor çokta zorlamıyorum bende
benbirkekmiyim feamtrmea karadut özü alın sabahları bir çay kaşığı verin 17 aylık ve sadece meme emen bi tane de bende var , karaduta başladığımızdan beri en azından çorba içiyor yoğurt yiyor zamanla iştahı daha çok açılıyormuş
feamtrmea Minikfarecik üzülüyorum bu duruma da hiç mi bişey yemez ben anlamıyorum yaklaşık bir aydır böyle eskiden kahvaltıda bir yumurta yiyen çocuk şimdi ağzına bişey ALmıyor
feamtrmea Bebegim_28 telefonla da yemiyo yese sürekli verir telefonu yediririm ama inşallaj dediğiniz gbi bi dönemdir bu 😔
Yasemin38 feamtrmea MaşaAllah canım dişlerine. Meme bağımlısı oluyorlar belli bir süre sonra😒 sütten kesilene kadar böyle oluyor malesef