Sebusebu Komik gelicek belki ama bebeğim 3 aylık olmasına rağmen Sürekli gözü televizyonda. Ne tarafa cevirsem dönüp bakmaya calısıyor. Arada kapatıyorum ama uyanık oldugu her an tv.e bakıyor. Siz televizyon izletiyor musunuz? Yoksa tüm gün kapalı mı olmalı?
PrensinAnnesi2021 Sebusebu içimdeki ses linç is loading diyor 😅 cok cok kucuk bebeginiz. Tv asla görüş açısında olmasın . Sonrası Allah korusun sorun olur
Rabia6025 Sebusebu radyo dinleyin tavsiyem 😊 çok normal benimki de bakıyor abisi çizgi film izlerken başka odaya götürüyorum bebeği
Sevimliayicik Sebusebu 3 aylık bebek bir şey anlamaz TV den ışıkları dikkatini çekiyordur ondan bakıyordur ya da boş bakiyordur . Arkasını çevirin baktirmayin daha çok erken
Sebusebu PrensinAnnesi2021 salon kare seklinde tv ortada kalıyor ters yatırıyorum nerdeyse boynu ters olcak sekilde döndürüyor kafasını. Bu kadar ilgi normal mi ya ? Kaptıyorum sürekli ama fırsat bulunca büyüleniyor
Hacer26 TV deki renkler, akış hızı vs, ayi gereği uygun olmaz. Illaki izleyeceklerde, parlak dönen renkler vs cok erken sanki