saimeenurr Arkadaşlar merhaba 46 günlük bebeğim var pusetin içine direk yatırmıyorum altına minik bir yastık koyuyorum sizler direk yatırıyormusunuz çünkü yastık koyunca kemer bağlanmıyor sormak istedim
winnie-the-pooh saimeenurr ben bağlamadım hiç 4 aylık oldu şimdi yeni yeni bağlıyorum hiçbirşey kullanmadım o yüzden
Lulemom saimeenurr kemersiz kullanma sakın. Allah korusun. Ben hiç bişe koymadım. Pusetler bebeklerin yapısına göre zaten. Ek bi minder/yastık koyduğunda iyilik değil kötülük yapıyosun aslında. Sen yatarken belinin altında yükseklik varken rahat edebilir misin öyle düşün.
Yedaarven saimeenurr Puset minderleri var, kemer bağlanabilecek formda onlardan alabilirsiniz. Kemersiz içinde bırakmayın Allah korusun.
Woman35 saimeenurr ince bi ortuyu katlayip koyabilirsiniz kontrol edin elinizle bastirin biraz rahatsiz edicek bi sertlik var mi diye
JackDaniels saimeenurr Puset yapısı gereği asla yastık vs konmamalı. Kemersizde sakın kullanmayın haberlerde falan görüyoruz düşen bebekleri hiç gerek yok böyle bi risk almaya