mariecurie20 Kızım köpek dişi çıkarıyor 5 gündür ateşi çıkıyor ve çok huysuz. Dr başka bir şey olmadığını söyledi. Sizce başka doktora götürmeli miyim? Lütfen cevap verin
Annesi23 mariecurie20 tam üstüne bastınız valla benim kızımında köpek dişleri çıkıyor 2 gündür ateşli ve sürekli acıyo diye ağlıyo kulağıda ağrıyo sanırım ne zaman bitecek bu çile 😕
Annesi23 mariecurie20 benimde aklıma geldi ama dişinin ucu görünmeye başlamış bence sadece diş siz ilaç kullanıyo musunuz?
mariecurie20 Annesi23 evet ateş düşürücü veriyorum sürekli benimkinin de dişinin ucu görünüyor. Birazdan gidicez yine doktora
irva mariecurie20 2 köpek dişi peşpeşe çıkardı 3 gün ara ile.4 gün geçti 2 azı çıktı peşpeşe.Hemen ardından diğer azı çıktı.Oğlumun halini siz düşünün artık.🤦♀️ Çok şükür ki sadece ateş yaşamadık hiç birinde.Ama huysuzluk delilik tavan.Hala da çıkarmaya devam ediyor dişleri.
Deletedmom0099 mariecurie20 dün 2 köpek patlattı huysuzluğu 1 aydır var ama ateş olmamıştı alt köpeklerde çıkıyor bugün 37.2 oldu en fazla ateşi geçmiş olsun
Deletedmom0099 mariecurie20 tahmin etmiştim aslında. bende bir kere diş ateşi sanmıştım enfeksiyon çıkmıştı geçmiş olsun 🌸