Mervesuat Hanımlar 10 aylık bi kızıım var şuanda 2 haftalık hamileyim bu durumda olupta emziren anneler varmı acaba bi sıkıntı oluyomu?
Sarisin Mervesuat hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😊 Bildiğim kadarıyla emziren anneler var doktor zamanını söylüyor. İsteyerek mi hamile kaldınız?
Aryasmumy Mervesuat emzirebilirsin sonuna kadar merak etme bebeğin gelişme ek ve ön sütün(kolostrum) da gelecek büyüklerin lafına bakıp emzirmeyi kesme sakın🤗sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Aryasmumy Mervesuat emzirebilirsin sonuna kadar merak etme bebeğin gelişme ek ve ön sütün(kolostrum) da gelecek büyüklerin lafına bakıp emzirmeyi kesme sakın🤗sağlıkla kucağına alman dileğiyle..
Mervesuat Sarisin Amin canım inşallah evet isteyerek oldu doktorumda sorduda emziriyomusun falan dedi evet dedim hiçbişey demedi daha
Mervesuat Aryasmumy hiç bırakmak istemiyorum zaten dediğin gibi büyükler olmaz öyle falan diyolarda ben sonuna kadar emziricem 😊
Deletedmom280 Mervesuat bnde oyle ıstyrm ama kızm 10 aylık Bı yuruusn derdini anltsn bnde hemencik yapcm