Hope77 Kızlar 5 ay 20 günlük 1 haftadır emzirirken mememin ucunu ısırıo ikiside yara oldu İçim gidio gümüş kapak koyuyorum dün geceden beri krem var lansinoh pek sürmek istemiyorum başka ne gibi çözüm bulabilirim dişlik veriyorum ama yine ısırıo meme ucunu
Derinsart Hope77 valla ben istemsiz bağırdım ona degil acımdan bagırdım cnkü koptu sandım öyle bi hırsla ısırdı oda korktu tabi ağladı küstü gbi oldu bi iki hafta ağlamaklı emdi unutmadı sonrasında da minik minik denemeye calıstı ısırmayı hic tepki vermedigim halde gözleri doldu hemen yüzüme bakıyordu smdi tamamen birakti ısırmayı ama benm aşırı canım yanmıştı belki bağırmakda kötü oldu ama istemsizce oldu
Hep_mi_uykusuz Hope77 Emzik emiyormu emiyorsa da emmiyorsa da verin onu isirsin cunlu disleri cikinca daha zor sizinki kadarken basladi bizim daha 1 aydir falan isirmiyor sukur emzik vere vere biraktirdim normalde emzik almaz
Hope77 Derinsart bende bagırmamak icin kendimi sıkıp ısırma annecim acıo diyorum ama gözüme bakıp gülüo😂
Hope77 Hep_mi_uykusuz benimkide emzik almıo dişlikle kaşıo ama emmeye gelince cok ısıo bide gözümün icine bakıo dişimi sıkıyorum ben acımdan ısırma annecim acıo diyorum güzellikle bagırmamak icin bide