GizemKivancK Kızlar selam. Oğlum 3 ay 14 günlük yarına çocuk cerrahiye sıra aldım sünnet hakkında konuşmak için ama şimdi bi korku bastı sizler bu zamanda yaptırdınız mı nasıl geçiyor
anakzusu GizemKivancK hiç korkmayin 2 buçuk aylıkken yaptırdık hiç te pişman değilim 1 haftada iyileşti şimdiden geçmiş olsun 🤗🌸♥️
rua_da_senhora_das_verdades GizemKivancK 4 aylıktı yaptırdığımda.. Yaptırmak için direten ben oldum. Ilk başta öyle görünce yaptırmasa mıydım acaba dedim. Sonra gözüm alışıp penisi iyileşince ıyiki yaptırdım dedim.
deno1 GizemKivancK 5 ay olacaz 1 haftaya yarın sünnetimiz var işlemden korkmuyorum ama eve gelip agrısı olup ağlayacak dayanamam tek korkum bu 😒
hope-full GizemKivancK canım ben de perşembeye gün aldım oğlum 4 ay 10 günlük olacak valla korkuluyum bakalım nasıl olacak bayrama kadar iyileşir inşallah 🙏🏻👼🏻
BarbarosBey Merhaba, ben 1 aylıkken yaptırdım. Hiç ağrısı olmadı çok şükür. 5-6 güne de iyileşmişti tamamen 🙏🏼
GizemKivancK BarbarosBey ben de kalbinde üfürüm olabilir dediler doktor kontrolünü bekledim sünnet için yoksa erkenden yaptıracaktım çok şükür bir şey çıkmadı yaptırıcam artık bide dönmeye çalışıyo zor olmasın dedim ama içim de bi korktu yani😄
bir_AlPaRsLaN_annesi BarbarosBey bize 6 aydan önce yapmıyorlar dediler bi sıkıntı olmadığı sürece siz kendi isteğinizle mi yaptırdınız acaba
Oldugugibibiri GizemKivancK 6. Aydan sesleniyorum bugün olduk. Sakın ertelemeyin. Çok zorlanıyorum bacakları durmuyor
BarbarosBey GizemKivancK biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. 3 gün zaten yıkamayın dedi doktor. Su değmemesi gerekiyormuş. Gazlı bez ile batikon sıkıp kapattık. Başka hiç bir şeye gerek yok demişti.
Bbannesi Biz de 4 gün önce 1 aylıkken yaptırdık, dikişli yaptılar, ameliyattan çıkınca çok ağlıyordu sadece, memede sakinleşti, ondan sonra bez değişimlerinde ağladı 1-2 defa sonra krem sürerken bile ağlamadı.
Bbannesi GizemKivancK hayır pansumanı doktor ameliyattan sonra yaptı, 2 saat sonra çıkarın dedi. Ameliyattan sonra anne olarak içi gidyo insanın ama çocuklarımız için güçlü olmak zorundayız, geçeci bir süre olduğunu aklımda tuttum ve unutacak bu günleri. Sonra sabah ve akşamlrı dikişlere sürülecek 2 krem yazdı onları sürdük, 2 tarafı açık karton kahve bardağı koyduk pipisine bezine yapışmasın diye. Yarın kontrolümüz var. Çabuk iyileşiyor krem sürerken bile ağlamıyor artık
rua_da_senhora_das_verdades GizemKivancK Ne kadar geç o kadar zor diye düşünüyorum. Benim kendi küçük kardeşim 7 yaşında oldu. Narkoz alarak. Onun o halini gördükten sonra kendi oğlumu erken yaptırmak istedim. Bana kalsa yenidoğan sunneti en mantıklısı. Göz direkt o şekilde alışmış olur. Zorluk olmaz. Pandemi sebebiyle 4.ayda yaptırmak zorunda kaldık biz.
Poyrazin_annesii Bız gecen hafta yaptrdk 45 günlukken . Hıc aglamadı . Pansumanda yok sadece krem fln sürüyoruz ıyılestı sayılır
Glsmnn Oldugugibibiri 6. Aydayız bizde bu hafta olucaz dönüyo emekliyo bacakları durmuyor daha erken yaptırınnn
Minikooo Benim bebeğim haftaya 3 aylık olcak. Geçen cuma klips yöntemi ile sünnet oldu. Dün akşama kadar iyiydi. Ama dün akşam kanaması başladı gece pıhtılaşmıştı sabah çişini yaparken çok ağladı😔 çok huzursuz yarın klipsi çıkarıcaklar