momandad_16 hanımlar oğluma güzel bir bayramlık arıyorum bakıyorum ama bulamadım çarşı falanda gezdim beğendiğimin ya bedeni olmuyor ya da istediğim gibi olmuyor bana öneride bulunabilir misiniz link fotoğraf vs paylaşabilir misiniz 8 aylık bu arada
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi momandad_16 Oğlum 4 aylık şuan, bayramda 5 olucak. Ben bunları aldım. ☺️
Kayraaa59 Kubra3525 bende bu tarz istiyorum ama hava soğuk olmaz mı Mayıs başı, üşür diye korkuyorum 🙄
momandad_16 Kubra3525 böyle birşey buldum bende ama hava nasıl olur bayramda giydirebilir miyim bilemedim
BuseBlt AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bizimde ay olarak aynı su gömleğin hakim yakasını arıyorum ama bulamıyorum 🤷
Arensmom_ Kot salopet arıyorum bende. Düz kot ama ne hikmetse hiç bir yerde uzun kot salopet bulamıyorum. Bende bekleyeyim :)
mmssmm Arensmom_ zarada var, bütçenize uygunsa eğer. bende ordan alacağım aradım bulamadım dediğiniz gibi başka bir yerde yok.
momandad_16 Arensmom_ ay bende kot istiyorum önü ayıcıklı kot tulumlar varya onlardan ama bi türlü bulamadım bulursanız lütfen link paylaşır mısınız
BuseBlt momandad_16 kidss.happy sayfasında güzel takımlar var ben takım olarak almadım daha 4 aylık çünkü sadece askı papyon takımı aldım Trendyol dan pantolon aldım şimdi de gömlek arıyorum birkaç tane buldum ama henüz karar vermedim
snowflake momandad_16 biz bu bayram bayramlık alamıyoruz😔 siz gonlunuzden ne geçiyorsa onu alın annesi size şimdiden hayırlı olsun 😊😊
1Dost momandad_16 ebebekten şort tulum takımı aldım sarı yeşil renklerde altına ayakkabı aldım bide mavi cıtcıtlı gömlek aldım altına bişey bulursam onu giydiririm ablasının bayramlıklar da mavi kombin olurlar
sheesyelllow momandad_16 Instagram ufak adamdan gömlek papyon pantalon askısı takım aldım yeni pantolonu vardı
Asllihhan momandad_16 ben trendyoldan iki farklı bayramlık aldım bebeğime. gömlek kumaşını çok beğenmedim daha yumuşak bekliyordum fakat tulumu yumuşacıktı. Yine de genel olarak beğendim memnunum . Tabi altına ayakkabı olarak güzel bez tarzı ayağını rahatsız etmeyen bir ayakkabı da alacağım boş kalmasın ayağı :)