Ayskem Merhaba anneler 3 gündür yapıyorum sabah akşam olacak şekilde bırakmamaya gayrat göstereceğim diyeceğim o ki bu sporu yapıp kilo veren var mı varsa kaç kilo verdiniz diyetle beraber 😊
Irmakefe Ayskem beeen tam olarak Leslie ve aralıklı oruçla bir haftada iki kilo verdim iki kilonun kusurude var yani. Ben çok zor kilo veren biriyim bende gittiyse herkeste gider bu mübarek Ramazan’da biraz düzenim gitti ama
Anneyim_35 Ayskem ben geçen sene yaptım canım leslie hafif yediklerime dikkat edip çay içerek 12 kg verdim doğumdan 2 ay sonra başlamıştım ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum ama çok uzun Bi süre değil 1 2 ay içerisinde verdim sürpriz hamilelik yaşadım şuan yine 2 ay oldu doğum yapalı gerçekten vaktim yok ama fırsat bulup başlıcam yine inşallah gerçekten faydası var inanıyorum ve keyifli sıkıcı ve yorucu değil 😌😌😁
Asel20ava Ayskem ben yaptım detoks ve Leslie beraber yaklaşık 20 kg verdim Leslienin şu faydası oldu benim bacaklarım kalın ve erimezdi kolay kolay önce bacaklarım gitti kesinlikle düzenli yapıldığında etki ediyor
tasyan Ayskem Tam 8 kilo vermiştim diyet+leslie ile hamile kalmadan önce. Müthiş kg verdiriyor. Kardio effect. Diyeti de öyle çok sıkı yapmadım yani. Yaklaşık 2,5 ayda 8 kg verdim. Kısa sürmesi de avantaj. 30 dk.
Fiibibufey Ben önceden yapmıştım, 4 haftanın sonunda iş yerimdeki arkadaş arkadan başkası sandım seni demişti 😅 şimdi de yapmak istiyorum ama hiç zamanım yok ya da bahane 😅
Linaninannesiii Fiibibufey merhaba leslie dediğiniz ne oluyor zahmet olmazsa link atar mısınız yaptıklarınızı
Fiibibufey Linaninannesiii tabi hemen atayım ben bu videodakini yapmıştım. İnsan başta ben napıyorum bu ne saçma şey diyor ama 15.dkdan sonra nefes nefese kalıyor 😂
Fiibibufey ilkgozagrimmmm merhaba ben 45 dk olanından yapmıştım. Her gün değil ama haftada 4 ya da 5 gün hep yaptım. Sonuç harika oluyor gerçekten 😅
Mery_meryy 10 gün oldu başladım 30 dk Leslie yapmaya,hadi bakalım inşallah verecem bende çok umutluyum😃
Linaninannesiii Fiibibufey hergün mü yaptınız bunu bende bir ara başlamıştım çok önce hamilelik vs olmadan önce hiç işe yaramadı😂 1 hafta yaptım bıraktım acaba ondan mı? Düzenli yapınca mı işe yarıyor
Fiibibufey Linaninannesiii yani tam olarak her gün değildi ama en az 4 gün kesin yapmışımdır. Gerçekten bırakmadan yapınca çok farkediyor 😅
Ayskem tasyan aynen bende yeni başladım hiç sıkıcı değil diyette yapıyorum 70 altına düşmem lazım henüz bi düşüş olmadı 😅
Asel20ava Ayskem biraz bel ağrım vardı o yüzden sadece akşamları yemekten yarım saat bir saat sonra yaptım 15 dk ile başladım alışmak için sonra arttırdım düzenli yapılırsa gerçekten etkili oluyor