ElisAsk Kızlar merhaba..Aranıza yeni katıldım. Prensesim 7 ay 6 günlük. Sağlık ocağına götürdüm de bu ay hiç kilo almamış. Bizim gibi olanlar var mı?
Eylul2018 ElisAsk bazı dönemlerde olabiliyor Benin kızım 8ve 9 aylarda hiç almadı. Sabit kaldı kilosu sonrasında ara öğünleri vermeye başladım almaya başladı. Benim kızım bir yaşında bu arada
ElisAsk Palestinianbride ek gıda 5. Aydan sonra başladım. Başlarda yerdi şuan zar zor veriyorum geriye doğru emekliyor. Dişimizde yok henüz
ElisAsk Eylul2018 veriyorum çorba pirinç unu meyve falan birde emziriyorum. Almayınca üzülüyorum ama bu aralar hortum gibi de kusuyordu ve günde 4 5 kez kakasını yapıyor. Sanırım bunun etkisi de var.
Eylul2018 ElisAsk kusması varsa başka bi rahatsızlığı vardır. Doktora götürdüğünüz mü idrar ve kan tahlili verdirin. İştahsızlık yapar enfeksiyon olabilir.
Eylul2018 KIzımın kilo alımı durduğu dönemlerde idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Tedaviden sonra kilomalımı düzeldi
ElisAsk Eylul2018 sağlık ocağında kilo alımı olmamış 1 gram bile yok dediğimde normaldir hareketlenmeye başlıyorlar havalar da sıcak dedi hemşire
Eylul2018 ElisAsk size ilaç vermemi iğnesiz geçmiyor ki enfeksiyon bide idrar yolu enfeksiyonumda kilo alımı duruyor
Eylul2018 ElisAsk doktora götürdüm canım idrar ve kan tahlili verdik öle çıktı idrarı kokuyordu sıcaktan dedim ama değilmiş
Gokcenin_annesi Eylul2018 6 tane iğneden sonra kilo aldı demi. Benim kızımda kilo almıyor bir kaç aydır enfeksiyon vardı dr desem bize de verir mi acaba. Pinkmoms benimde kizim 5 aylıktan beri kilo almıyor görseniz küçücük kaldı 🤦♀️
Faras Resmen tartı fobim oldu benim doğduğundan beri sürekli bir ay iyi bir ay dibe vuruyoruz tartmaya korkuyorum bakamiyorum bile daha 4 Aylık ama zayıf 😞
ElisAsk Faras ne yapacaz bilmiyorum şu kilo almayışlarıyla :) Ben bunada şükür diyorum ilk doğduğunda minnacıktı büyümez bu diyordum ama çok sükür bugünlere
Pinkmoms ElisAsk ek gıda da veriyorum ama yemiyor canım. İlk aylar çok iyi kilo aldığı için suanda da tabloda iyi görünüyormuş ama kilo almıyor almamasımda rağmen iyi yinede diyor