TheBaby Aselprenses aynı durumdayım ordu halindeler. Herşeyi yaptık olmadı. Spreyli bi böcek ilacı var onu sıkıyorum her yere. Gelmeye devam ediyorlar ama. Sıktığım yerlerde ise milyonlar tane ölü karınca oluyor
secoz Aselprenses ayy benim de vardı dur bi ilaç tavsiye edeceğim olan yerlere koy 1gğn etrafına toplaşıp 2. Gün yok oluyorlar
secoz TheBaby Aselprenses https://ty.gl/tvm1jz99xo bunu kesinlikle kullanın annem önerdi bana da ilk başta beğenmedim 1-2 gün etrafında toplandı karıncalar sonra bi anda yok oldular 😂
Hep_mi_uykusuz Aselprenses Karinca ilaci oluyor eczanede bende alcagim ondan deneyin herkez cok mennun
Sevimliayicik Limondan hoslanmazlarmis bir yerde okumuştum ne kadar ise yarıyor bilemiyorum ama dene istersen kapı kenarları pencere kenarları rendele istersen bi belki işe yarar
secoz TheBaby bu hamam böceği benim ki bundan katınca yemi tableti var ama onu kullanmadım Buda işe yaradı 😊
iki_prens_annesi secoz dun baya ordu halinde girdiler icine baktim kayboldular ya sahiden ise yariyo 😎😎