Ececavus Elifhfsa hipp kullanıyorum canım 3aylık olduk hiç kabız olmadı gaz dersen cok nadir diyebilirim cok memnunum doktorunda kesinlikle değiştirme dedi çünkü doyurmuyor diyorlar ama aynı fikirde değilim sadece hazmı kolay olduğu için çabuk acıkıyor
Elifhfsa Rustemoz33 bnde aptamil. Almıştım içiyordu smdi biberon ağzna da geveliyir süt sağdim onuda icmedi
Kevserzehra Elifhfsa ayni dert bende de var 2 ayliktan beri emmiyor geceleri uyku sersemi ne emerse gunduzde elektrikli suourge çalıştırıyorum onunla emiyo gittigim yerlerde rezil oluyorum
Elifhfsa Kevserzehra önceden emiyor du smdi olr de emmiyor benimki keşke o sesle emse onla bile uyuduğum zaman oldu bukdr zor değildi
Candy_liz Duşta suyun altında, ayakta gezerken hoplatarak, pilates topunda zıplatarak, altını açarak, uykudan yeni uyanmışken emzirmeyi deneyebilirsiniz.. Emmediği zamanlarda emer gibi sütünüzü sağmalısınız yoksa azalır
Elifhfsa Candy_liz vlla.canm bizden akıllı bu bebekler sarkarak zıplayarak uyku sersemi. Her yontemi deniyorum istediği zaman ağzını açıyor istemediği zaman ağzı. Kilit kıyamet kopuyor dün sağdm biberonla icsin dedim o da yok ağzından geveledi ve agladi
Candy_liz Elifhfsa öyle canım malesef ben bir aylıkken meme reddi yaşadım biberon yüzünden nerdeyse 6 aylık oldu hala tam anlamıyla dönmüş değil bir uykuya geçişlerde emiyor canı isterse o da ayakta hoplayarak😣 mecburen sağıp veriyorum.. Allahtan biberonla içiyor..
Tunasss Elifhfsa suan bebeğim 4 aylık 3 aylıktan beri bendede aynı sıkıntı vardı 1 dk zor emziriyodum uyku hali o hali bu hali 2 çeksin diye uğraşıyodum biberonda almıyor kaşıklara denedim hop yanlardan Salıyor ama ne hikmetse kilo alımı gayet iyi çıktı bende çok şaşırdım doktora emmiyor 1 dk zorla dedim güçlendiğini 1 dk bile yeteceğini söyledi 😊
Elifhfsa Tunasss Hmm ne güzel blmyom canım benimkide ole 1 dk fln emiyor ama bu ay kilo.almı çok iyi değil bizmkinin 4540 gram olmjs hanimefndi sdce
Meryemmom Maryyy bizde öyleyiz 3 ay 18 günlük . 3 hafta önce hastalanmştı hırıltı öksürük grip bunlar geçti ama o zamandan beri iştahsız mamada memede almıyor zorla veriyoruz yada uykusunda emiyor biraz , bu kadar çok sıkıntı yaşayan varmış sanırım geçici bi durum. Heyecanlı bir şekilde emmeye başlayıp 2 3 çekişten sonra tıkanıyomuş boğuluyomş gibi ağlıyor ve geri çıkarıyor. Etrafı keşfediyor sürekli kafasını çeviriyor. Bu yüzden kilosu ve boyu durdu yavaşladı kızımın. 🙁
Bebegim_ben Elifhfsa 3 ay 11 gunluk bizde 1 haftadır savaş durumundayız pozisyon değiştiriyom beraber dusa giriyoz ayağımda sallayarak biraz daldirip öyle emmeye alıyom öyle az az zorla emiyo benm bebegim atak haftasında ggözüküyor ondan galiba
Fraxinus Elifhfsa ben ana kucağına oturtup öyle erdirmeyi denedim dün koltuğa koyup hafif yan çevirdim memeyi biberon gibi verdim☺️ Baya komik bir görüntü oldu ama işe yaradı gibi
Elifhfsa Candy_liz benimki biberonla içmiyor önceden içiyordu smdi ağzında geveliyir Fraxinus bende her yöntemi deniyom üstüne çıkıp şarkıyom azcık emiyor 😂😂okdr napcam bilemedim anlamadım sıra fa ile fln veriyorum tükürüyor fln ama gide gitsin diyom
Elifhfsa Merve20 benimkide gündüz emmiyor gecede isteFine bağlı kafayı yiycem aç duruyor sonrada ağlıyor Kevserzehra nazar değiyor vlla benimki onla uyuyup kalkaiyordu smdi tinlamwdi
Merve20 liyosunannesi23 2 ay 23 günlüğüz bizde de bir kaç gündür meme reddi var ne yapacağım blmyrm iyice reddetmesin diye serçe parmağımı emzirip kenardan şırıngayla sütü veriyorum. Gece emiyor çok çükür
Elifhfsa Merve20 benimkide gündüz emmiyor gecede isteFine bağlı kafayı yiycem aç duruyor sonrada ağlıyor