Srcnozlm Deletedmom0099 ben ilk defa alıcam aptamil mama kullanıyorum ayriyetten aptamil mi almam gerekir kızım 1 yaşına giricek suan 11 ay 9 günlük
Deletedmom0099 Srcnozlm herhangi bir marka alabilirsiniz fark etmez uyku öncesi için mi kullanıcaksınız
Deletedmom0099 Srcnozlm istediğiniz bir markayı alıp kullanabilirsiniz hero baby bimde a101de falan uygun fiyatlı oluyor ben onu kullanıyorum 1 yıldır, memnunum
Gmze34 Srcnozlm istedigin markayi alabilirsin 6 cesit var galiba aptamil kasik mamasi hepsini denedim sutlu yedi tahıllı yi sevdi benimki, gunde bir ogun veriyorum.sormak istedigin varsa cvplarim
Gmze34 Srcnozlm herhalde devam sütü nu sormak istediniz aptamil 3 numara mama alcaksiniz, kasik mamasini her ogun veremezsiniz. .
Gmze34 Srcnozlm kasik mamalari 6- 36 ay gruplari icin gecerli tercih size kalmis bisküvili olan fazla sekerli,pirincli ve irmikliyi yediremedim tadini sevmedi, tahilli elmali devam etyoruz..kati olmamasina dikkat edin.
Gmze34 Srcnozlm yatmaya yakin devam sutu veriyorum kasik mamasini gunduz ogununde veryorum kilosu almasi iyi
Gmze34 Srcnozlm olur tabi ama mutlaka su ver mamadan sonra unutma..ogun aralariniz kac saat acliktan uyaniyorsa 6 da yemek (corba yogurt o gun neyemek varsa ) 9 da mama veryorum