Tftmnr Kızlar merhaba yarın annemleri iftara çağırdım aklımda pide var canı çekiyor diye yapmak istiyorum kıymalı. İnternetten baktım ama doğru dürüst bir şey bulamadım sizce pidenin yanına ne gider etli bir yemek ister mi artı olarak ne yapabilirim her türlü fikire açığım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
gocebebirbayan Tftmnr ya ben el yapımı toz tarhana seviyorum. Bir de ayran salata olursa 😋😋 çok güzel olurdu canım istedi şimdi 🥲
Nik_mik_yok Tftmnr çorba salata ayran yeter , ekstra bı et yemegine gerek yok. Ama sulu yemek isterler dersen bakliyat yapabilirsin
Perilice20 Tftmnr çorba salata ayran, ezme gibi şeyler yapabilirsin, bi de mercimek köftesi gibi aparatif bişey yapabilirsin bence ki fazla bile olur 🤗
Deletedmom_112 Tftmnr çorba salata, ayran, birkaç çeşit meze(ezme, tarator güzel olur), şerbetli bir tatlı çeşitolsun istiyorsan kuru dolma veya yaprak sarma olabilir
Senemmm11 Tftmnr çorba ayran yap meze tarzı bişeyler yapabilirsin patlıcanlı mezeler, söğüş, çoban salata vs soğanlı şeyler gider yani yeter zaten bu kadar pide varken kimse başka yemek yemez
Denizfdn Tftmnr salata mercimek çorbası yada yayla çorbası ayran yada kola fanta gazoz vs tatlı olarak hamur ağır olacağı için hafif ağlayan pasta gibi saray tatlısı gibi etimekli karemelli muhallebili tatlı olabilir çok yakışır
Zeyno18 Tftmnr benimde yarın annemler ve kayınvalidemler geliyor canim menüm mercimek çorbası kıymalı pide yaprak sarma çoban salata patatesli havuçlu top üstüne yoğurt dökeceğimm içecek ayran, kola.. tatlı şekerpare yaptım
Tubasahra Corba ,salata ,ayran bir kac meze olabilir. Dun ben de pide yaptim.Yanina rus salatası yaptim bide cola misafirim yoktu gerci