Poyrazin_annesii Merhaba arkadaşlar iki aylık bebeğim arada bir kusuyor acaba üşüttüm mü yoksa mamanın fazlasını mı kusuyor öksürügü falan yok iki günde bir kusuyor günde iki defa doktora götürmeli miyim yoksa içtiği mamanın fazlasınımı kusuyordur
Brcunr111 Poyrazin_annesii demin oluk oluk kustu bu iki oldu . Dünden önceki gün de aynısını yaptı. Sanki 10 gunluk mama çıkardı.
Esoca38 Poyrazin_annesii benim oğlum da 4.5 aylık iki üç gündür emiyor gazı çıkıyor yatırıyorum fışkırır gibi birden kusuveriyor bugun doktoruna yazdım reflü olabilir idrar ultrason bakalım getir dedi bende götüreceğim öyle kafayı arkaya atması falan yok ama kusması beni çok tedirgin ediyor acaba usuttum mu diye evim de sıcak yeleksiz battaniyesizde dolaştırmiyorum ama bilmiyorum yarın falan götürürüm bende büyük ihtimalle..
Brcunr111 Poyrazin_annesii bugün gastroentolojiye goturcem randevum var başka bir skntidan ama bu durumu da soylicem
1kursarereninannesi Cok kusuyosa doktora gotur canim benimki mamayida kusuyo emzirdigim zamanda kusuyo hepsini nerdeyse doktor reflu var dedi
1kursarereninannesi Poyrazin_annesii o zaman fazlasini kicartiyodur benimki tamamen hepsini bi anda cikartiyo
1kursarereninannesi Bide bu bak kafani geri atiyosa reflu vardir doktor bana kafani hep mi geri atiyo boyle dedi evet dedim reflu var dedi
1kursarereninannesi Poyrazin_annesii sen yinede bu doktora goster ben simdi bide ozelde bu doktor var cok met ediyolar ona goturucem
1kursarereninannesi Poyrazin_annesii idrar testi istedi temiz cikmis ama bak 10 gun daha dedi eger ayni sekilde kusarsa ilac baslaticam dedi basini geri atmasindan anladi heralde cunku onu gordu direk reflu var dedi
Poyrazin_annesii 1kursarereninannesi bızımkıde arada bı başını geri atıyor. Kesın bnm oğlumdada var ozmn
1kursarereninannesi Poyrazin_annesii sen doktora gotur canim baksin benimki dogdugundan beri kusar ama az diyil nerdeyse emdiginin hepsini
1kursarereninannesi Esoca38 ben kizimda kusma diye hic hisey yokdu oglumda cok remen agzindan fiskiri gazini cikardigim halde
1kursarereninannesi Poyrazin_annesii hayir oyle olsa tamam derim o sut yariyo diyolar bu resmen ictigi sutu odugu gibi kusuyo
Poyrazin_annesii 1kursarereninannesi benimki boyle peynır kesiği gibi cıkarıyo . Fıskırtmıyor agzını acıyor agzından boyle akıyor. Yanı beyaz kusuyor içinde böyle beyaz beyaz gelıo