Eylul0819 2 aibucuk aylığız yaklaşık 1 aydık akşamları memeyle kavga ediyor sütüm de geliyor ama sinirli sinirli hem emmek istiyor hem de eller kollar sanki savaş veriyor ağlıyor uykuya dalamıyor gazsan desem gündüz niye normal de akşam böyle cok huysuzlanıyot sütüm geliyor onda sıkıntı Yok hem emmek istiyor hem memeyle kavga ediyor başına gelen var mı
Busrasafak Eylul0819 ara ara yapıyor canim yatarak emziriyorum zorlanadan emmek istemiyosa da vermiyorum acikcasi
kitokit Eylul0819 aynı hareketleri yapıyor bebeğim.özellikle gazı varsa ya da uykusu çok hırçınlaşıyor emerken memeyi çekiştiriyor sanki koparacak gibi.gazını çıkarıp,beyaz gürültü açıp poposunu pışpışlıyorum uykuya kolay dalıyor
IlhamiEge Eylul0819 aynı durumu bizde yaşıyoruz hem emmek istiyor hem kavga ediyor ve ağlamaya başlıyor 😪
otose_san Eylul0819 uykusu çok olduğunda yapıyor kızım aynısını, 10 dk olsa bile uyutup ondan sonra emziriyorum genelde yoksa mızlamaktan emmiyor
Aslii123 Gazdan yapıyor sancısı olduğu için memede kendini güvende hissediyor.banada yapiyordu aynısını.
Damlas Eylul0819 gaz bazı saatler artıyor. 6-10 arası çok gazı oluyo kızımın mesela. Bence gazdandır süt yeterli geliyosa
otose_san Eylul0819 3 aylığız neredeyse, emzik ile daha kolay uykuya dalıyor kızım, çok uykusu gelip meme ile kavgaya başlayınca emziğini verip ya pış pışlıyorum ya da ayağım da sallıyorum. daha kolay uykuya geçtiği bir yol vardır onu bulmanız lazım bence.
aysekc bizimde ayni sorun😪 ben seklini degistiriyorm yada deger gögsü veriyorm yada pozisyonunu degistirip veriyorm sakinliyo😊
aysekc Eylul0819 süt icerken onunla konusmayi sakinlestirmeyi dene birak tutmak istiyince tutsun birakmak isteyince biraksin vardir bi yolu sakinlesmesinin ayni seyleri yasadm biliyorm bnmki pozisyon degistirince rahatliyo sende eminim bulirsun bi yolunu kolay gelsn 😂
Aysel33 Eylul0819 bizdede aynı gündüz süt iyi geliyor aksama dpgru azalıyor ya tazzikli gelmiyor o yüzden sinirleniyor bizim ki sizin ki de öyle olabilir gündüz hiç sıkıntı yok ama aksama dogru meme ile kavga ediyor