-Deniz_ Sleppy in kendi sitesinde ramazan kampanyası kullananlar bu fiyata kaçırmasın. İstediginiz no yu ekleyebiliyorsunuz. Farklı (natural, bio vs) ye görede kampayalar mevcut. Ben şimdi bi adet daha böyle söyleyeceğim.
Lulemom -Deniz_ ucuz değil ki. Bezin adeti 2 liradan fazlaya denk geliyo. Hepsiburada da adeti 1,3 lira sleepy. Bence bu çok pahalı
Nurgrvn -Deniz_ pahalıya almissin bilgin olsun 1 paket bezi ben 80 ne alıyorum İslam mendiliyle falan 100 oluyor bu çok fazla geldi bana
-Deniz_ Lulemom Nesli06 Lulemom Normalde prima kullaniyordum onunda paketli fiyatları 170 180 tabi ben 1 ay önceden 2-3 paket almıstım 120 tl ye simdi alsak o fiyata prima alınmıyor bir yakınım sürekli sleppy kullanıyor ve cok uyguna geldigini söyledi 84 adet bez ekstradan yanında 34 lü farklı bez ve 3 adet ıslak mendil benim diger aldıgım bir paket beze göre cok uygun geldi o an.. tabi daha uyguna güvenilir sayfalarda bulunuyorsa 2. Siparişi vermem. Her siteden söylenmiyor bazen uyguna aldım derken hatalı bez gönderiyorlar mağdur oluyoruz. Birde yeni anne olduğum icin sürekli değişen bez fiyatlarına adapte olamadım onun bunun tavsiyesiyle bak bu uygun demesiyle alıyorum.
Lulemom -Deniz_ bazen sleepyinin sitesinde indirim oluyo diğer sitelere göre. Ama sana tavsiyem almadan önce trendyolla hepsiburada ya hatta cimri.comdan da bak. Orda en ucuzu gösteriyo. Ben hep internetten alıyorum. Daha hiç hatalı beze denk gelmedim. Nerde ucuzsa ordan alıyorum. Hatta şimdi görünce ucuz olduğunu 2 paket aldım trendyoldan
-Deniz_ Lulemom link atarmısınız baktım simdi 2 no sleepy trendyolda 84 adet 95 tl gece bezi 40 tl lavanta yagli islak mendilde adet fiyatı 15 tl
Lulemom -Deniz_ https://ty.gl/bifh2qwe07 ben bunu aldım. Diğer bedenlerde aynı fiyat sanırım. Satıcının sayfasına girip bakabilirsin
sarmaliklahana Bende kampanyaya baktım da pahalı baya 🙄 suan 5 numara kullanıyor kızım ama Bayaa stok yaptım. Aldıgım da 6 alırım heralde ama 2 TL üstüne geliyor tanesi almadım 🤕