EsraYce 4 aylık bebeğim var Bebelac Gold veriyorum ama mama reddi yaşiyorum yaşayan varmı böyle durum naptınız
Oykunil EsraYce aynen 4ay 22 günlük hala mama istemiyp tek mama besleniyor her mamayı 130 saat teklif ediyorum içmezse döküyorum zorla ağlaya ağlaya mama çilemiz
Gokcennderenn EsraYce değiştirin isterseniz biz 3 aylık olduk 3 ayda 3 tane mama değiştirdik en son sevdiği mama ile devam ediyorum her mama her bebeğe iyi gelmez bide. Deneye deneye bulacaksınız. Bende sütümü sagarak veriyorum genel olarak çok emmez mam günde 3 4 kere kullanıyoruz
ptircik Atak zamanlarında oluyor benim de başıma geldi ara ara hâlâ yaşıyoruz. Bulunduğunuz ayda etrafı keşfediyorlar bakınmak incelemek varken yemek istemiyorlar ben bir süre uyurken, mayışıkken besledim sonra geze geze yemeye başladı mamayı
ptircik EsraYce mama değişikliği yapamadım laktoz intoleransı var bebeğimin sadece raporlu alınan bebelac LF’yi içebiliyor o yüzden mama deneme şansımız olmadı ama şansım olsa da değiştirmezdim mamanın tadıyla ilgili bir durum değil bu tamamen dönemse. Bir de mama değiştirdikçe mideleri bağırsakları etkileniyor doktorumuz normal şartlarda da çok önermiyor değişikliği