Nesli06 Kızlar bu hafta eltimleri çağırıcam iftara. Menü paylaşır mısınız bana ne yapıcagımı bilemedim..
Gokzey Nesli06 sari mercimek çorbası Kuru fasulye Kofte patates Pilav Yaprak sarmasi Salata Son olarakta tatlı
Srpslk Nesli06 ben yarına amcamları cağırdım hem cocuk var hemde bunca seyle ramazanın anlamı dısına cıkıyoruz inanın tamam msiafire özenilirde abartmaya gerek yok ben corba köfte patates ve milföyden börek yapacağım patlıcan salata ve piyaz tatlıyıfa yengem yapıp getircek yemekler kalıyor inanın yenmiyor hafif salata tarzı seyler daha cok tüketiliyor ramazanda. Kolay gelsin sizede☺️
Nesli06 Srpslk kesinlikle katılıyorum. Yenmiyor hiç bi şekilde kalıyor yemekler. Bende ana yemek yanında pilav salata Ortayada yine salata tarzı şeyler yapmayı düşünmüştüm. 2 ana yemek olmuyor
Tobby19 BirAnneBirBebekkkKk benim de ilk aklıma gelen soru ya benim bebeğim çok ilgi isteyen bir tip ya da ben beceriksizim😂😂 maşallah millet bi iftar menüsü sayıyor şak diye alnından öpesim geliyor beni de iftara çağırır mısınız diye😬😬
papatya09_ Ablam gelecek ne yapsam diye düşünüyorum en basidi iki bebişle 4 aylık 3 yasında hiç durmuyolar bide mercimek çorbası kuru fasulye pilav yapsam yetermi ayıp mı olur diye düşünüyorum
Aalya Nesli06 mercimek çorba,Hasanpaşa köfte,salata,pancar salatası yogurtlu,pilav ve çikolatalı tavuk göğsü tatlısı 💖 geçen gün yaptım arkadaşlar gelmişti