8 ay 11 günlük erkek bebegim var . 2990 kilo doğdu . Dördüncü aya kadar kilosu gelişimi çok iyiydi her ay kontrollerimize gidiyoruz. Dördüncü ayda aşıyla bağlı ateşten nöbet geçirdi hastanede kaldık kanlarına bakıldı perfuzyon mr çekildi temiz çıktı çok şükür . Sonrasında çocuk nörolojisine götürdük doktorumuz da bi sıkıntı olmadığını söyledi. Dördüncu ay atağı geçirdik bitti derken dişlerimiz çıkmaya başladı ve memeyi bıraktı her emzirmek istediğim de çığlık çığlığa kalıyordu . Sütümü sağıp içirmeyi denedim fakat sütüm kesildi . Suan 8 aylığız ağzımızda 6 tane dis var. Sunu sormak istiyorum anneler şimdi de dis çıktığı icin yemek yemiyor . Gelişimi güzel algıları çok yüksek kendi kendine konuşmaya çalışıyor . Mutlu bi çocuk gelişim açısından bi sıkıntımız yok çok şükür tek sıkıntımız kilo .Kilosu 7200 . İki ayda hic kilo almamış doktorumuz en azından 500 gr almalı dedi . Bu döngü nasıl bitecek nasıl bas edicem inanın bilmiyorum . Boyu kendi ayındaki bebeklere göre 5 cm önde gidiyormuş . Emekliyor yüzüstü tam tur dönüyor zayıf olduğu icin desteksiz oturamıyor dedi doktorum.pütürlü yemekler yemiyor normal yemekte yemiyor dis çıkıyor tam rahatlıyorum yiyor diyorum öteki dis geliyor bunun sonu yok mu ne yapmalıyım inanın çok bunaldım tecrübeleri anneler yardımlarını bekliyorum ❤️❤️❤️