Aselimmm3434 smeyyed 8 ayına az kaldi benim ama yazayım sabah kahvaltı öğlen ona özel yaptığım çorba ikindide kendi mayaladigim yoğurt akşam yatmadan da mama aralardada emziriyorum
Reyhanasya smeyyed sabah 09.00 10.00 arası kahvaltı veriyorum Öglen 1 gibi çorba veriyorum sebzeli Saat 16.00 18.00 arası meyveli yada sade yogurt veriyorum ev yapımı akşam da bizimle birlikte sofraya oturuyor toplam da 2 çay bardağını geçmiyor yedikleri bu doktorun verdiği çizelge saatler flan kızım da güzel uydu bu şekilde devam ediyoruz
Hagisidagu smeyyed sabah yumurta sarısı pekmez muz,öğle irmikli elma yapıyorm ,aksamda yatmaya yakın yag kuymagı su veriyorum mutlaka yogurt her gün
Patasana_ smeyyed Sabah 8-9 arası kahvaltı, öğlen uyku durumuna göre yemek, akşam üstü meyveli bisküvili yoğurt, akşam da uyku maması ben çeşidi fazla tutmaya çalışıyorum genel olarak
2cocukannesi__ Hagisidagu öyle mi yarım litreden mi yapıyorsunuz peki 1 litre cok mu olur nasıl yapıyorsunuz lor yapması basit ama yoğurt hiç bilmiyorum
Hagisidagu 2cocukannesi__ bir kupa sütü kaynatiyrm ,kaynamaya başladıktan sonra 10 dk daha kanıyor ilindiktan sonra bu tatlı kaşığı mayayı koyup fırına koyuyrm hemen tutuyor zaten
2cocukannesi__ Hagisidagu anladım sütü dolapta nekadr dursa olur acaba siz taze taze yapıyorsunuz demkki 1 litre süt alsam dursa birsey olurmu yoksa yapsam mı benim bebe huysuz ha diyince yapamıyorum
Hagisidagu 2cocukannesi__ ben sütü küçük su sislerlne doldurup buzluğa atiyrm mayalayacgm zaman cikariyorn hem ziyan olmuyor hende hemen cozunuyor
2cocukannesi__ Hagisidagu a çok iyi fikir yapayım bende teşekkür ederim 0.5 ml olanlar dimi minikler değil
Reyhanasya hogwarts bugun omlet yaptm mesala yarın yulaf haşalyıp armut elma fln katıp vericem pankek krep flan yapıyorum bazen yumurta haslayıp ev yapımı labne fln birbirine katmadan alışsın die ayrı ayrı veriyorum patates haşlıyorum pwynir tereyag yumurta katıp veriyorum bi kaç kitap var onlata bakıyorum YouTube den tarif buluyorum