amansallagitsin ikizinAnnesi umraniyede afiyet hastanesinde Atiye hanim var doc.dr kendisi telefonu paylasiyor
Zlm ikizinAnnesi çocuk için diyosaniz ben doktorumdan memnunum Hisar hastanesinde mahi hanım her seferinde maskesi takılı oluyor tabii ki aydır gitmiyorum sonra şeylerden sonra ne yaptı bilmiyorum ama biz hep gittiğimizde maskesi olurdu numarasını da verir her zaman ulaşabilirim ne zaman yapsa yazsan cevap verir her saçma soruma da, 😄
2cocukannesi__ ikizinAnnesi Ümraniye cakmak erdem hastanesi kadir bey resmen kendi çocuğu gibi ilgileniyor baya hastası var komik doktor eşimle ben çok memnunuz ücret 180 tavsiye ederim gidersen bana yaz mutlaka 🥰
Zlm ikizinAnnesi çok iyidir sevecen bı bayan kızımla hep konuşur ilgilenir benim kziim her seferinde agliyo onu sakinelstimek için oyuncaklar falan gösteriyor sakinlessin diye dışarda bile görse hemen konuşur
Irmakprensesinannesi Zlm sigirtaniz varsa bebeğin varsa özel hastane özel muayenesi mi karşılar pahalı olsada
Zlm ikizinAnnesi özel sağlık sigortaları geciyo diye biliyorum bizimki özel ama hangi firmanın bilmiyorum eşimde bilmiyo iş yeri yaptırdığı için sizinki hangi sigorta
Zlm Irmakprensesinannesi onları sigortası biraz detaylı hastanelerin çoğunu eczanelerin çoğu ilaçların falan hep karşılıyor %10 oduyoruz mesela ilaçlara da hastaneye de