humeyra1408 Kızlar bebeğimin bugün 4. Ay aşısı var yıkayıp götürsem bişey olur mu? Birde en son aşı vurulduğunda 2 gün boyunca ağlamıştı 4. Ay aşısında da oluyor mu öyle huysuzluk😒
Kumsal_veannesl humeyra1408 13 gün önce yapıldı ve evet huysuzluk ve ateşi çıka biliyor bide banyo yapıp götüre bilirsiniz benim hemsirem hep diyordu banyo yapıp getir
selosunannesi humeyra1408 bana da yıkayıp getir demişti yanlış hatırlamıyorsam bizim ki anlamadı bile ilkini diğerinde bı coglik attı sustu hemen ama belli olmaz bebekten bebeğe değişir
Serpiltoprak21 humeyra1408 ben yaptırdıpım da on beş gün önce banyosunda bi sıkıntı yok dedi aşıdan hemn sonra da yaptırabilirsin dedi ilk iğnede ağlamadı yakmıyormuş ikincisi nde ağladı biraz ama düzeldi hemen sorun yaşamadım
Bilinmeyennn Yikayipda gidebilir ,aşıdan sonra da yıkanabilir. 2 ay asisinda 3 gun yıkanmaz deri altına olduğu için. Doger aşılar da yıkabilir.
Kumsal_veannesl humeyra1408 yaptırmak zorundayız gül gibi bebeler aşıdan sonra soluyor ama herşey onların sağlığı için 😥
humeyra1408 selosunannesi yapılırken çok anlamıyo ama sonrası çok kötü bir iki saat sonra ateşi çıkıyor ağlama krizlerine giriyor
Serpiltoprak21 humeyra1408 yok hayır olmadı çok şükür rahat geçti sadce önlem olarak çorapsız ünce giysisli uyuttum
Sessizol humeyra1408 4. Ay aşısından biz cok etkilenmedk giderken calpol ver madem diğerinde öyle oldu