Kumsal_veannesl Bu sefer son diyip gene bebislere kıyafet almaktan kendini alı koyamayanlar..😅 Ben her defasında şu güne kadar yok almayacam diyip ha bire kendimi çocuk mağazasında buluyorum 🤷😀
Bal_bebegim Kumsal_veannesl aynen ya magazaya gidemezsem bile online olarak tüm magazaya sitelerini gezip sipariş veriyorum 😀
uzaymom Kumsal_veannesl off sanırım hepimiz aynıyız. Mağazaya gidemediğimde sürekli internetten bakıyorum bişeyler. Almıcam bu ay sadece fikir olsun diyorum bir sürü şey almışım
eceunverkanra Kumsal_veannesl Her seferinde ayni seyi yapiyordum😂😂 ama simdi begendiklerimi almamaya basladim cunku kesin cok daha fazla begendigim bisiler cikiyor gecen yaz cok pismanlik cekmistim bu konuda🥲 cok begendigim ya da ihtiyaci olan seyleri aldim yaz sezonunu bekliyorum🥲 gecen sene bahar sezonunu yaz sezonu sanip bi suru sey almistim sonra yaz sezonu cikinca cogu sey icimde kalmisti😂😂😂
Bal_bebegim Kumsal_veannesl normalde cok cocuk sevmeyen insandım suan evladımın totosunu yiyorum annelik delilik. 😀❤️
Kumsal_veannesl uzaymom dün sadece bir elbiseye 200 liracık bayıldım 🤷🤷🤷 hastalık oluştu bende sanırım benim dolap tam takir kuru bakır kizçe nereye koyacak diye düşünüyorum 🤦
Kumsal_veannesl Bal_bebegim normalde ciddiyeten yana bir insanım ama kızıma gelince sirk maymununa dönüyorum 😁