eceunverkanra Beyzoss Merhaba kac kilo acaba bebeginiz? Benim oglum 18aylik 10bucuk kilo civarinda sanirim dusuk persentilde kalmaya basladi 1bucuk yas kontrolunde doktora soracagim cok kafama takiliyor. Cok istahli da sayilmaz tabi
RainOverMe Kız mı erkek mı bebısınız, persentıl tablosuna baktınıx mı, yorumlara moralinizi bozmayın saglıgı yerınde mı önemli olan o🤗
eceunverkanra Kagansmother Ya benimki sadece evham aslında doktor yorumu değil🥲 ama biraz boyu uzayinca sanki zayifladi gibi gelmeye basladi bana zaten tospik bi bebek olmasini hic beklemiyordum ama.
Aysecela 18 aylık 9 kilo 76cmiz doktorumuz 2 persentilin altında değilsiniz gayet iyi dedi takmıyorum bende zaten 900 gr doğdular eşimle bende minyonuz çocuklardan etli butlu olmalarını bekleyemem
Rika Beyzoss benim bebegim 17 aylik 14 kilo, ama bu ara asla yemek yemiyor sanirim aldiklarini artik verme donemi
Beyzoss Kaan01 herkes bana zayıf diyor çok sinir bozucu sanki çocuğu aç bırakacak halim varmış gibi sağlıklı şükürler olsun ama çevre sürekli söyleyince 😤
Kaan01 Beyzoss ben nelerini duyuyorum gece sut icirmiyon mu diyen ( sut urunleri alerjisi var ) gelismemis yedirmiyon mu diyen…