Sbdemir21 Arkadaşlar 6 aylık bebeğime doğduğundan beri sleepy natural bez kullanıyorum ancak 2 gecedir sabah çocuğu ıslak alıyorum bez çok kaçırmış oluyor. Önerebileceğiniz bir bez markası var mı acaba? Gece uykusunun arasında değiştirerek bölmek istemiyorum
eceunverkanra Sbdemir21 Sleepy natural’de ayni sorunu yasadim maalesef sonra sleepy’nin bio naturaline de bir sans vermek istedim onda bi problem yasamadik uzun suredir de onu kullaniyoruz memnunum
defnes32 Sbdemir21 aa aynı sorunu bende yaşıyorum ama sadece sabahları uyandığında böyle bende tüm gecenin cisi çok oluyor normaldir diyordm bende sleepy natural
FHKK Sbdemir21 Molfix 👍🏻 2,5 sene oğluma kullandım 1 kez bile sızdırma olmadı, 2. Bebeğim olacak onada Molfix kullanıcam.
RainOverMe Sbdemir21 sleepy kullandıgımda 8-8,5 kıloyken 4+ kullnıyorfum 9 kıloyken tamamen prımaya gecıs yaptım kucuk gelıyordur bedenı bır buyuk beden daha ıyı olur 4+ cok fark etmıyor 5 alabılırsınız
Deletedmom0099 Sbdemir21 22 aydır molfix kullanıyorum gece 12 saat takılı kalıyor hiç taşırma yaşamadım
Saliha03 Sbdemir21 Molfix kullandık aşırı kaçırıyordu sleepy de hiç böyle bi sorun yaşamadık küçük geliyor olabilir mi boyutu
Belcim30 Sbdemir21 ben başka bez aldım 1 2 kere mecburen bizimde aynı sorun oldu bez bitene kadar her sabah aynı olay.. Önlem benim bezim çok memnunum gece değiştirmiyorum altını kaka yapmadığı sürece daha hiç sızma olmadı tavsiye ederim
Buse-3535 Sbdemir21 prima canım kesinlikle taşma yapmıyor, akşam takıyorum sabah uyanınca altını değiştiryorum her gece böyle hiç taşma yaşamadım.
Kayraaa59 Sbdemir21 canım bez markasından değil de artık numara uymadığı için olabilir mi? Bi büyük numaraya geçsen? Bizde genelde öyle oldu numara atlamam gerektiğini çiş sızdırmasından anlıyorum artık 😂
Lynn Sbdemir21 Prima premium care elbette. Çok pahalı diyorsan da prima günlük rahatlık kullanabilirsin. Bazen ben geceleri de günlük rahatlık ile bezleyip yatırıyorum sıfır sızıntı. Çok rahatız. Molfixi de önerdiler ama onu henüz kullanmadım. Sleepy’i kimde duysam sızdırıyor diyor. Hiç almadım o yüzden.