Tazeanne0706 Kizlar adetime 2 gun kala birlkte olduk esimle icime bosaldi bn hamile kalabilecegimi dusnmuyurm.ama hala aklimda deli sorular adetim 1 gun gecikti 6 aylk bi kizim var lutfn fikir verin
AcemiAnneee Tazeanne0706 Yanlış anlamayın beni ama istemiyorsanız neden izin verdiniz ki. Yumurtlama günü hariçte hamile kalınabilir bir ihtimal bile olsa riske atmamak gerekir. Ertesi gün hapı alabilirsiniz emzirmiyorsanız
Dln Tazeanne0706 11 12 dakika once katilip direkt cinsellikle ilgili post acmaniz bana hic samimi gelmedi😶
Tazeanne0706 AcemiAnneee evet ama daha once cok denedik hamile kalmk icin kalamamistim en son yumurtlama takvimi ile kaldm onu baz alarakda kalmm diye dusunuyrm
Tazeanne0706 AcemiAnneee evet ama daha once cok denedik hamile kalmk icin kalamamistim en son yumurtlama takvimi ile kaldm onu baz alarakda kalmm diye dusunuyrm Janss hyir kalmadim acabami diye soruyorum daha 1 gun gecikti
Melismetee Bebeği 40.i çıkınca bile hamile kalanlar varken nasıl düşünmüyorsunuz neye guvendiniz anlamadim
AcemiAnneee Tazeanne0706 Hiç belli olmaz Allah’ın işi. Rabbim gönlünüze göre versin istemiyorsanız dediğim gibi ertesi gün hapı alabilirsiniz emziriyorsanız da bir gün emzirilmiyor diye biliyorum eczane yardımcı olacaktır
Tazeanne0706 AcemiAnneee emziriyorim canim malesejf Dln evet banada gelmedi haklisimz daha yeni katildim orayida isaretlemis bulndum duzeltiliyomu acaba
Nihankuzey Tazeanne0706 standart soruyu bem soriyim bare 15 dakika önce bunu sormak için mi katıldınız?