Deletedmom_20 evdepaketlemeturkiye diye bir sayfaydı başlangıçta sayfayı inceledim takipçi sayısı çok fazlaydı kendi takip ettiği kişiler arasında da bankalar vardı sonrasında paylaşımlarını inceledim gönderilerini inceledim herşey çok inandırıcı geldi sertifikalar var sonra bu işi yapıp çalışanlarına ödeme yaptıklarına dair dekont resimleri inandırıcıydı ancak yine de hemen atlamak istemedim gönderilerde yorum yapan bir kaç kişiye yazdım gercekden doğruluğu var mı diye dolandırıcılar mı diye hayır gerçekler ödeme aldım diye dönüş yaptılar onlar da bu şekilde dönüş yapınca gercekdir diye düşünüp mesaj attım sonra watsap üzerinden iletişime geçmek için no verdiler ordan yazdım başlangıç olarak 250 TL para istendi sebebi de çok inandırıcı bir şekilde yazmışlar parayı gönderdikten sonra bana paketleme yapacağım ürünler gelicek kargo firmasından öğleden sonra size mesaj gelicek dendi ancak herhangi mesaj gelmedi tekrar mesaj attım 1000 TL istendi farklı bir bahaneyle sonrasında tabi dolandırıcı olduklarını anladım aradım geri mesaj attım şikayet edeceğimi söyledim engellediler