burcumasalhazal- emziren anneler diyet menüleriniz neler ben dikkat ediyorum ama az az veriyorum siz kaç ayda kaç kilo verdiniz
Kocayanak burcumasalhazal- merhaba bende yaza az buçuk zayıf girmek istiyorum bol bol su içiyorum ekmeği kestim ama detoks suları vs yapamıyorum emzirdiğim için çok çabuk dirençten düşüyorum birde bende sezeryan göbeği var o mümkün değil gitmiyor 🤦
Mommy35 burcumasalhazal- diyetisyen bu gün atacak listeyi. Ben de emziren anne diyetine başlıyorum bakalım nasıl olacak. İnşallah güzel kilo verebilirim 🙈
NotNilara burcumasalhazal- belli bi menum yok kizim 1 yasinda if diyeti yapiyorum gunde 1,5 ogun yiyorum. Tabii benmki baya zor bi diyet ama
burcumasalhazal- Kocayanak valla ben emzirmesemde içemem o detox sularını hiç içim almıyor bende bol su içiyorm ekmek az tüketiyorm
burcumasalhazal- Mommy35 bizede tüyo verirsin artık 😁 ben 10 günde 1 buçuk kilo verdim ama kaçamaklı eşimin doğum günüydü nasıl duraym yemeden 😁
Mommy35 burcumasalhazal- listeyi bi alayım da inşallah birbirimize destek oluruz 😊 post açmıştım zaten liste gelsin paylaşacağım hep birlikte zayıflarız 😊
NotNilara burcumasalhazal- yok hayir aksine 3 4 ltreye varan su tuketimim var eskisinden cok geliyor 😂
Taze1mom burcumasalhazal- maalesef bana özel bir liste sizinle paylaşamam, insülin direncim ve tiroidim var ona özel bir liste ama sizi diyetisyenime yönlendirebilirim