bbbusratas Hanımlar hayırlı sahurlar ❤️ Biz 5 aylık olduk . Fakat hala uyku düzeni denen bişey yok . Gece 2 de 3 de hatta bazı günler 4te bile uyuyor bebeğim ne yapabilirim uyku düzeni için 🤷♀️😒
Serpil51 bbbusratas o zamanlar kızım gece uykusuna saat 15 de geçerdi gece uykusundan 18 de uyanırdı 😂 kolay gelsin uyku konusunda pek başarılı olamadık o yüzden tavsiyem yok 😵💫
Mircan bbbusratas 21 aylık şimdi uyandı uyutmaya çalışıyorum ama boş biliyorum çünkü doğduğu günden beri ben uykuyu unuttum uyumayana ne yapsan boş ben bunu anladım 2 yaşına giricek ama değişen hiç bişey yok
TOSPAMMM17 bbbusratas bir bilgim yok şuan 3 aylık ve gece 1 mamasından sonra uyuyo ama ilerde bu bilgilere ihtiyaç olabilir
Yarenysra bbbusratas bizim de 5 ayımız biticek ve en geç 4 de 5 de yatıyoruz bunu yazarken kızımı sallıyorum 😀😀😢
Aslan24 bbbusratas bende aynıyım 11 gün sonra 6 aylık olacak hala sabah 6ya kadar ayaktayız bi bebek hiçmi yorulmaz hiçmi uykusu gelmez diyorum kendi kendime işte şuan beni tekmeliyor bağırıyor gülüyor şaka gibi 😁
Yarenysra bbbusratas ben saldim artık uyku bastırınca kendi bayılıp uyuyor 😀😀 çok ağlarsa eşim alıyor uyutuyor 😀😀 ben sallıyorum uyumuyor eşim sallıyor 5 dk içinde uyuyor o zaman uyuz oluyorum 😀😀😀😀