ballokum1 Kızlar bebekleriniz kaç kilo günde kaç öğün yemek yiyorlar ne yiyorlar mama ya da anne sütünü günde kaç kez alıyorlar ??? Bilgilenmek istiyorum ☺️
Asymm ballokum1 8.5 aylık 10 kilo sabah kahvaltı öğlen ara öğün akşam yemek şeklinde gidiyorduk ama son bi kaç gündür öğle aralarınada çorba ekledim
ballokum1 Asymm mama ya da süt vermiyor musunuz ara öğünlere de mi bişeyler vermek lazım 😭 zaten yemiyor öyle yapsam hiç yemez 😂
Hyry4634 ballokum1tek yedigi muzlu bisküvili yogurt onuda bir ogun yiyor 9 kilo falan sürekli emmek istiyor huzursuz uykusuz dis hala cikarmadi oda cabasi oluyor anlayacagin dertli bir 8. bucuk aylik anasiyim Allah yavrularimiza istah versin
Ayssss1 ballokum1 9 ay 10 gunluk 3 ogun yiyor 4-5 ogun mama iciyor ama 2 aydir 8 kilo sukur istahi iyi ana cok hareketli bir bebek kilo almiyor uykusubda bile emekliyor 😂 uyanik oldugunda hep biryerlerdeb tutunup kalkiyor
Irmakprensesinannesi ballokum1 valla 8 ay 14 günlük kızım 3 öğün yiyor sabh kahvlti omlet meyve faln yiyor seviyor öğlen çorba ikindi yogurt meyve akşam balık köfte veya yemezse çorba gece uyku önce mama tabiki genel olesk sa aralarda mama
0123 @ballokum1 8 ay 10 gunlukken 10 kilo idi ek gida gunde sadece iki kaşık bazı onuda vermiyorum çünkü yemiyo ekgidaya başlayalı belli doktor kilosu iyi bosver sonra yer dedi mama iciyor