Mslakn Hanımlar bebegım uyuyan uslu bı bebektı ama 2 haftadır sureklı kucak ıstıyo bagırarak aglama banyoda aglama sureklı atakmı bu yoksa huyumu degısıyo korkuyorum gerçekten cok sessızdı oflum cunku🥲
salakmisincemilee Mslakn atak canım kızım da öyleydi bambaşka bi bebek geldi sanki 3 haftadır hayatımız değişti resmen
Familyboy Canım ilk 3 ay kucağa alışma diye bişey olmaz merak etme o senin kokuna ihtiyaç duyar henüz hayata adapte olma aşamasında bebeğin ve tek bildiği kişi sensin korkma bol bol al kucağına bebeğinin sana ihtiyacı var atak falan değil yani mesele
Familyboy TOSPAMMM17 bazı bebekler 4.ay atağına erken giriyor 3.ayda belirti verebiliyor genelde uyku düzenleri çok değişiyor bu dönemde ama tek atağa bağlamamak lazım daha çok küçük sana ihtiyacı olduğu içinde kucak ister senin kokunu ister alışmaz merak etme ilk 3 ay alışma diye bişey olmaz
TOSPAMMM17 Familyboy bazen anlıyorum hiçbişeyi yok ağlıyo alıyorum kucağıma seviyorum konuşuyorum o zaman sakinleşiyor diyom sen beni mi özledim bu sefer sırıtıyor şebek 😅🥰
Familyboy TOSPAMMM17 ay kuzu kıyamam🥰 seni istiyor işte annesi bol bol sev ilgilen henüz hayata adapte olmaya çalışıyor tek bildiği kişide sensin 😊