Merve12937 Merhaba yarın 2.ay aşımız var aşıya gitmeden önce ateş düşürücü calpol vermeli miyim ? Verenler de var vermeyen de ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz anneler 💓 günlerdir aşının stresini yaşıyorum umarım en hafif şekilde atlatırız 🙏
Smehtap Merve12937 bende senin gibiydim ama öncesinde bile vermedim. Stres yapma hiç bişeycik olmuyo ☺️ Çok şükür olmadı ateş falan bence eğer olursa verirsin canım.
Bitikmomi Merve12937 bence vermeyin çünkü ateş olacaksa bile ateş düşürücünün etkisi çoktan geçmiş olur sonuçta aşı olur olmaz hop ateşi çıkmaz. Aşıdan geldikten 3 4 saat sonra durumuna bakın ağrısı vs olursa zaten ağlar o zaman verirsiniz. Boştan yere 1 ölçek bile olsa gerek yok vermenize.
a010101 Merve12937 bende vermedim ilk aşıda çok ateşlendi dönüşümlü vererek ve soğuk uygulama ile düşürdük 4 ayda aynı şekilde verip gittim ee yine ateşlendi aslında ateşlenmesi iyi aşının işe yaradığını gösteriyor 6 ayda da aynı şekilde içirip gittim ateş vs olmadı size kalmış birşey canım
fn2827 Merve12937 hiç bişey olmuyor korkma 😊ateşi çıkmadığı sürece verme.zaten söylüyor ateş yapar ada yapmaz bu aşı diye.ama 2 ay aşısı ateş yapmıyor.biraz huzursuz oluyor o kadar.
Merve12937 Bitikmomi evet çok mantıklı o açıdan hiç düşünemedim en iyisi vermeyeyim umarım hic gerek kalmaz 🥰🙏
Bitikmomi Merve12937 hiç gerek kalmaz merak etmeyin. 2 çocuğumda da 2. Ay aşısı korkulu rüyamdı boşuna zehir etmişim kendime o aşı günlerini 😆