Hnfmhmt Ya kaç seferdir çark mark hep kupon geliyordu bugün alışveriş yapayım dedim gelmiyo canına yandığım 😂😂
Derya3338 Hnfmhmt dimi yaaa. Ben de kızıma bayram alışverişi yapacağım çarkı bekliyorum. Bu gidişle bayram gelecek😂
ikikizannesi Hnfmhmt aynen bnde ya sepet hazir cark bekliyorum cark cikinca sepet hazir olmuyor bn karar verene kadar kupon bitiyor teh ya
Minik-kus Hnfmhmt bende sepeti doldurdum gelmiyor ki alışverişi tammalayayim önceki gelenleri hep dağıttım
Hnfmhmt Derya3338 valla aynen maalesef sildim uygulamayı sinirlendim 😂 sokra tekrar indirdim yok anam gelmşyo
Hnfmhmt Simaykus aa gerçkten mi, teşekkürler varsa özelden yazabilir misiniz rica etsem 🥰🥰 gerçi özel nerde omuda bilmiyorum da ıltam yazınca kullanıyorlar 🤷🏻♀️
Derya3338 Hnfmhmt sepette ürünler hazır çarkı bekliyorum. Bu defa da ürünlerin çoğu tükendi. Resmen kısır döngüye girdim😂
Hnfmhmt Simaykus maalesef kullanmışlar. Ne diyebilirim ki bu insanlara 🤷🏻♀️ Yinede çok teşekkür ederim sağolun 🥰
Mylifemylife Derya3338 canım kod lar sadece çark urunleri için geçerli. Sen alacağını al çünkü o kod onlar için değil😁