SelmaYakup 8 aylık oğlum gece saatte bir uyanıyor kilosu yerinde başka bir sorunu da yok keyifli zayıf bi çocuk olsa doymuyor diyeceğim ama güzel kilosu gece bu kadar sık uyanması normal değil sizinkiler nasıl bu sorunu nasıl çözdünüz ???
Tuba SelmaYakup benim oğlumda 5 ay 23 günlük ve 5 ayına girdiğinde aynı sorunu yaşadım. burdada sormuştum ya atak dönemi ya da diş dediler. atak döneminden geçtiğimizi anladım ve geri düzeldi 4-5 gündür normalleşti
Hazal22 SelmaYakup biz de de aynı durum 9aylık.saat başı kalkıyo artık gücüm kalmadı ya🤦🏼♀️Çok şükür hiç bi sorunu yok gündüz De keyfi yerinde neden bilmiyorum gece memeden keseyim diyorum ama zor gözüküyo
Tuba SelmaYakup ha ben yeni oluşan bir şey sandım😏 tabi huy edinmiş olabilir. benim oğlumda her iki saatte bir emmek için uyanıyor. fakat aç olduğu için de değil, emdiği gibi hemen devam uyuyor. sanırım yakınlığımı arıyor ve istiyor🤷🏽♀️
SelmaYakup Hazal22 evet birden kesmek cok zor beninkide memeyi almadan geri yatmıyor bi kac kere denedim ağladı verince tekrar uyudu
Elifnils Benim kızımda 7.5 aylık geceleri sürekli kalkıyor gündüz keyfi yerinde bnde cok araştırdım sanırım diş sac yolma, kulaklarını çekiştirme,kabızlık, gibi belirtiler olurmuş bizde var umarım geçici bir dönemdir hepimize zor🤷🏽♀️