Fatmaaa54 Kızlar bana yardım edin lütfen kızım 2bucuk yaşında 15 kilo 7 numara bebek bezi kullanıyorum primaninn ama bu aralar çocuk bildiğin üstüne işiyor koltuğa işiyor 8 e mi geçmem lazım napcagimi şaşırdım yaşıtları 6 numara kullanıyor
Nealakasivarrr Fatmaaa54 bebem natural kullanıyorum oğlum 14.5 kg 19 aylık. 6 numara. Eğerki başka yerlere kaçırıyorsa bezini kenara çekiştiriyor olabilir
G1akbas Fatmaaa54 benim kizimda ikibucuk yaşını gecti artık büyüdükleri için idrarlarida fazla bugün bizde ayni sorunu yaşadık hangi bezi kullansakta sonuç aynı olacak cesaretimi toplayıp tuvalet eğitimine baslmam lazim
Rabia6025 Fatmaaa54 en iyisi bıraktırmayı deneyin yaşı gelmiş sanki bu durum vesile olur 😅 bende bez pahalandı diye başlamıştım oğlanda 2,5 yaşındaydı 1 haftada bırakmıştık şükür
Fatmaaa54 G1akbas havalar da soğuk bende istiyorum ama soğuk olunca cesaret edemiyorum çamaşır yıkamaktan anam ağladı ya yıka yıka olmuyor halı koltuk o bu birde evler ısınmadi daha
Fatmaaa54 Rabia6025 ohh masallah ne güzel darısı başıma inşallah bende kızımla konuşuyorum şöyle felan diyorum da havalar soğuk birde şuan başlamak istemiyorum 🥺
Nealakasivarrr Fatmaaa54 şöyle; biz sleepy kullanıyorduk. Oğlum uzun bir çocuk. 6 numarası bir süre sonra küçük gelmeye başladı hep sızdırıyordu. Eşimde birgün indirimde görmüş bunu. Baby turko zannetmiş deneyelim diye almış. Bizim çocuğumuza beden olarak tam oldu. Sızdırma ve pişik yapmadı. Eşimde bu zamlı süreçte 16 paket stok yaptı. Birdaha bu fiyata bulamam diye. Ashahaha 😁😂
Atlasss Fatmaaa54 bence gayet ideal bez numarası bebeler usutunce çiş sayısında artış olabiliyor tabi bu su içme ve ne kadar içtiğinede bağlı olabilir
Fatmaaa54 Atlasss normal ama 8 e geçmek istemediğim için direniyorum bende evet baya da bir su içiyor
Reyhan55 Fatmaaa54 🤣🤣artik çişe alıştırın derim bende daha başlamadım 3 yaşına geldi ahh ahh neydecem
Aybke00 Benim kızım 3 aylık ⅚ kilo arasında bugün 3 numaraya geçtik sleep kullanıyoruz şimdiden 3 e geçmek normal mi bilemedim yazılanları okuyunca