Fbeyza Merhaba,normal doğum sonrası dikişler ne zaman düşüyor? Doğum yapalı 20 gün oldu hala dikişlerim düşmedi.Doktorum doğum anında 3-4 farklı yerden yırtıldığını söyledi ve çok fazla dikiş attı.Normal doğum yapanlar sizlerin dikişi ne zaman düştü?
Sedaahmet Fbeyza benim ilk dikisim 20.günde felan düşmüstü. Yogun kanamam bittikten sonra dikislerim düsmeye basladı. 40 cıkmadan hepsi düşmüştü.
[silindi] Fbeyza ilk 20 gün çoğu düşmüştü ama 40 çıkmaya yakın da bi iki tane düşmüştü. Estetik dikiş istemeyi nasıl da atlamışız 🥴
Osmanegem Dikişler düşmüyor diye biliyorum benimki estetikti hiç düşmedi dışarıdan da belli olmuyor yeri
Fbeyza Sedaahmet peki hepsi aynı anda düşmüyo anladığım kadarıyla hepsinin düşüp hiç dikiş kalmadığını nasıl anlayacağım?
Sedaahmet Fbeyza evet canım hepsi aynı anda düşmüyor. Elinle zaten hissedersin orda ip olup olmadığını. 😊
Fbeyza [silindi] o doğum anında dikişi hiç düşünemedikki:))) ya benim hiç düşen dikişim yok çok dikişim olduğu için mi acaba?
[silindi] Fbeyza aynen düşünemedik 😶 benim de çok dikişim vardı canım yırtılmıştı 1 hafta sonra düşmeye başladı ama ben günde 2 kez yıkayıp fönle kurutup batikon sürüyodum
[silindi] Fbeyza ılk dogumumda oyle olmustu 13 yıl evvel bıraz ılkel mıs sanırım😒 2. Dogumunda erıyıp yokoldu bı yere falan dusmedı devlet ıle ozel farkı mı acaba? Bılemedım
Minomm Peki dikis agriniz ne zaman gecti.. 15 gunluk olduk lakin oturmada yurumede zorluk cekiyorum canim yaniyor..
nura Fbeyza düşüyorlar ama sizin vücuttan asılı. mesela bende dikişler 3 kez açıldı vücudum aşırı hassas. ve 60 gün sonunda iyileştim.
Balyanakannesiii Fbeyza 7.8 tane fln dikişim vardı hepsinin düşmesi 35 günü buldu zor iyilesmişti 😭 hala oturup kalkarken acı verir hassasiyet oluşturdu bende
Fbeyza Balyanakannesiii benim dahafazla olması lazım çünkü dikerken uyuşturdu 4-5 dikişi hissediceksin demişti
Askutella Fbeyza canım benimde cok dikişim vardı o tuzden biraz zaman aldı 2 ayı buluyor iyileşmesi bazen dikişleri göremeyebiliyırsun ben sadece bi kere ip parcasıngördüm başkada görmedim