Enfalim Kardeşim 8 yaşında 6 yaş gibi gösteriyor gören herkes 5 yaşında 6 yaşındamı diyor.boy atmıyor kilo almıyor. Kilo alması için boy atması için ne vermeliyim. İlaç takviye VS ne kullanıyorsunuz?
Cihanbahar Enfalim ilk doktora götürmeniz gerekiyor bazen hastalık olabiliyor görümcemin 3 çocuğunda da var boy atmıyorlar lise ye gidiyor ama sanki 5.6. Sınıfa gidiyor gibi bir tanesi diğerler de aynı şekil kücük
Deletedmom00881 Enfalim benim büyük oğlumda öyle, 11 yaşında ama 9 yaşında gibi gösteriyor, doktor ergenlikte boy atacağını söyledi, beslenmeside iyi
Deletedmom00881 Enfalim çok şey kullandım, büyüme mamaları, balık yağları, vitaminler, ismini bilmediğim bir sürü şey içti çocuk fayda yok
Enfalim Deletedmom00881 biz aşırı taktık kafaya yaşıtları hepsi uzun kilolu aralarında 5 yaş gibi gösteriyor. Ve dışarıdakilerde neden bu çocuğu hastaneye götürmüuprsunuz falan diyorlar çok küçük birde yemek yemiyor iştahı yok ya
Deletedmom00881 Enfalim ankarada bir doktor varmış, bi akrabamız çocuğunu götürmüş, verdiği tedavi ile çocuk uzamış, bizde yaz tatilinde götürmeyi düşünüyoruz canım
Enfalim Aile boyuda uzun babam uzun annen uzun diğer iki erkek kardeşim boyaları biri 1.85 biride 1.92 arabalarda aynı şekilde kendim 1.68.