Alyalenabebek Bebeğine anason veren var mı kızlar.2 aylik bebegim hic uyumuyor surekli gaz sorunu var damlalar,masaj fayda etmiyor.Cevremde cok duydum ama kullanmaya korktum.
Baakpnr- Alyalenabebek ben verdim canım kızıma ama bu bir çare değil malesef o yüzden 2-3 kere verdim bıraktım evet uyutuyor ama ne zamana kadar vericez ki ? 🥺
-KAREN- Alyalenabebek kimyon anason ve rezene karışımı var baharatçılarda. Bebeğim iki haftalık olduktan sonra ben ondan aldım hergün yaklaşık bir su bardağı kadar çay gibi demleyip iki ay boyunca hergün içtim. Bebeğe de iki çay kaşığı kadar verdim. Bebeğimden hiç gaz sorunu olmadı
Esra_inciii Alyalenabebek canım ayaklarını kontrol ettin mi sıcak mı tabanına sürekli masaj yap pembeleşsin kan akışı artınca gaz sorunu azalıyor uyku sorunu olmuyor bizde öyle çözdük bi de sürekli burnunu kontrol et ışıkla bakıyorum ileride tıkanıklık var mı çok şükür bizde 1 ay 24 günlük olduk atlattık şükür iki damlayı da birlikte kullandım hangisinin etkisi oldu bilmiyorum artık ama inşallah darısı bütün annelere
Alyalenabebek Baakpnr- haklisim nereye kadar ama oturtmuyorki surekli ayakta kucakta mahvoldum artik kendiside uyuyamadikca huzursuzlaniyor uzuluyorum napicam bilmiyorum🙄
Alyalenabebek Esra_inciii her sabah ve aksam karnina ayaklarina masaj yapiyorum canim sicak tutmaya calisiyorum denemedigim sey kalmadi ama surekli sanci hali aglama doktorlar damla veriyor yolluyor ama damlada bi fayda etmiyor
Baakpnr- Alyalenabebek çok haklısın canım benim İnan ki çok iyi anlıyorum seni benimki 4 aylık 2. Aydan sonra uyumamaya başladı beni gerçekten çok zorluyor , bilmiyorum nasıl olacak böyle .
Esra_inciii Alyalenabebek doktorun damlası bizde de işe yaramadı zinco sap siplex aldık ikisinide kullandık belirli aralıklarla baya rahatladı