mrszng03 Kızlar lcw uygulamasında 350 tl üstüne 100 tl indirim var koşunn 3 al 2 öde gibi fırsatlarla birleşince baya uyguna geldi ürünler kod kısmına neşeliyiz yazın ilk 5000 kişiyle sınırlı
gibicibicis mrszng03 bana video yayında bilmem neyi bul diye bildirim geldi ama açınca video falan yok otomatik mi oluyor
Seymagil mrszng03 buradan değil bende Instagramdan gördüm baya kârlı bir alışveriş oldu ehehe. 🥲 360 TL’ye 180 ödedim mutluyum 🤌🏻🥲🥲🥲
mrszng03 Tubamelekkk 7 parça aldım sadece 220 tl ödedim ayrıca üyeliğinizi silip tekrar hesap açınca 75 tl de ordan veriyor 😀😀koşşşş
mrszng03 Minnokkunannesi geçersiz mi yazıyor tükendi mi sadece çocuk kategorisinde 350 tl üstüne denediniz değil mi
mrszng03 gibicibicis anasayfa da var üç tane video en üst kısım da çıkıyor diğer arkadaşlar belki videoyu izlemedi diye kodu olmamıstır ben suan eşimden denedim oldu yine
gibicibicis mrszng03 sayenizde videoları buldum izledim kod neşeliyiz ama sepete sadece çocuk ürünleri eklediğim halde kodu kabul etmiyor anlayamadim biraz daha uğraşcam