Ninolika88 Tecrübeli annelerden yardım istiyorum ne olur bir yol gösterin uyuyamıyor yavrum 😔(1 ay 20günlük)
burcumasalhazal- Ninolika88 Doktora götürdünüz mü o ne dedi sadece geniz akıntısımı burnunu serum fizyolejikle temizle sık sık
Minnakordek Ninolika88 çok değilse serum fizyolojik ve yıkama yap yani birinden şık oburunden çıksın 2 güne toplar ben 5. Ayda cesaret ettim boşa kıza cektirmisim o kadar
Mimoza-kizim Ninolika88 eczaneden buyuk cam sisede serumlar var ondan al birde aspiratör ve enjektor al oyle surekli temizle burnunu ben bebegim 1 aylikken basladm
Ninolika88 burcumasalhazal- Yurtdışında yaşıyoruz ve burada doktora göturemiyoruz Türkiye deki gibi.Once arıyoruz onlar sikayetimizi dinliyor eğer gerekli görülürse doktor randevusu alınıyor ki o da belki 1hafta sonraya 😔
Minnakordek Ninolika88 rica ederim bir de evi nemli tut nemlendirici yoksa su kaynat bı köşede o buharı zaten nemlendirir çok geçmiş olsun
Tanemimm Burnunu temizleyin devamlı. Şırıngayla serum fizyolojik ya da okyanus suyu sıkın. O şekilde hiç ilaç kullanmadan geçiyor. Geçmiş olsun 🙏🏼