Busradtc 13 haftalık oglum 6 gündür kaka yapmıyor onun önce yüksek ates ve ishal hasta olduk ama 6 gündür de kaka yapmıyor varmı yasayan genel bir kaka problemimiz var
Sedaf Busradtc benim bildiğim bebekler ilk doğduğunda sürekli tuvaletini yapar. her bebek aynı değildir seninki de istisna olabilir ama genelde böyle olur. Sen bi doktora görün ne olur ne olmaz.
Miran26- Busradtc korkutmak gibi istemiyorum tabi hastaneye gidin öncelikle zehirli isal olabilir belki bilemezsin mesela bebekler kaka yapınca diolar işde karnı doyuyorki sürekli kaka yapıor doğruymuş ama bebeklerin bütün aşıları çok önemli
Seymamurat Sadece anne sütü ile besleniyorsa normal 10 güne kadar yapmaması ama tabiki 7 günden sonra isterseniz bi doktorunuza danışın sürekli böyleyse eger size uygun bir bagırsak düzenleyici şurup verecektir.
Miros08 Busradtc bizde de Aynı sıkıntı varya 6 aylık kizim bugün altıncı gunü tedirgin olmaya başladım ne yapacağımızı da bilmiyoruz herşeyi denedik 🤦♀️
Sedaf Grlnl 2 3 gün normal kabul edilir işte tabi yanlış yönlendirmek istemem bi yerde başka bir anne yazmıştı onun doktoru 10 güne kadar normal demiş sadece anne sütü alan bebekler için.