AntiSosyallKelebek Moonlightttt Valla hangi marka bilmiyorum ama mustela tercih edin ben geçen yaz kullandım zerre kızarmadı
serife1204 Moonlightttt instada mühendisin oğlu diye biri var onun önerilerine uyuyorum ben genelde ürünleri inceliyor sinevo aklımda benimde suan içeriği temiz güvenilir
Guneskiz48 Moonlightttt geçen yıl kızıma mustela kullandım memnundum bu yıl icjn tekrar kızlarıma mustela aldım
Moonlightttt Ben incia düşünüyordum ama güvenir değil gibi şeyler okudum o postta, bulamadım geri postu
Eminerd Moonlightttt incia nın yapısı acayip kalın dağıtılmıyor çocuğun suratı bembeyaz kalıyor yoğurt gibi. Geçen sene aldım pişman oldum.
Moonlightttt AntiSosyallKelebek öyle mi teşekkür ederim. İncia,mustela, Sebamed in iceriginde zararlı bir şey varmış ,dündü galiba okudum bı bu postlardan birinde. Trukid gibi bazı markalarda çinko içerikli daha güvenli falan yazıyordu anneler, aklım karıştı
Moonlightttt Siveno nasıl acaba ? Bebeğim beyaz ve atopik , atopik anneler hangisini kullanıyorsunuz?
EkiminAnnesi Moonlightttt bugün çocuk alerji doktorumuz bioderma önerdi içinde mineraller varmış +50 faktör. Aklınızda bulunsun
AntiSosyallKelebek Moonlightttt Koruyucu maddeler var ama bu maddeler olmazsa ürün açılır 1 aya bozulur mecburlar yani
Moonlightttt nlyoya öyle mi teşekkür ederim. postu bulamadim la Roche düşünmüştüm aslnda ilk etapta ama içeriğiyle ilgili olumsuz bir yazı okudum sanırım. Siz kullandınız mı Acaba? 9aylik bebeğim beyaz ve yanaklar kıpkırmızı atopikten dolayı
Moonlightttt AntiSosyallKelebek orası da doğru.bir de makyaj yapiyorum, bebeğim ister istemez yüzüme değiyor. Belki bundan daha kotu etkileniyor. O halde mustela,incia gibi bir daha bakayım. Dün hızlıca okumuştum bahsedilen maddeye bakamadım teşekkür ederim
AntiSosyallKelebek Moonlightttt Mustelayı kendim de kullanıyorum ki bembeyaz bir tenim var benim de geçen yaz bende hiç kızarmadım lekelenmedim şuan tekrar başladım hamilelik var lekelenme olmasın diye tekrar başladım. Makyaj olayına gelince temiz içerikli fondöten tercih edin ☺️
Moonlightttt AntiSosyallKelebek çok teşekkür ederim. Atopik olduğu için koruması çok önemli, siz beyaz olup memnunsaniz mustela alırım sanırım ben de 🌸
Moonlightttt AntiSosyallKelebek 50 faktör almayı düşünüyorum ama sizinki kaç faktördu Acaba? Bir de 10 aylık bebeğim 100ml fazla mi olur 50 ml yeter mi Acaba sizce?☺️
Woody AntiSosyallKelebek Bu güneş kremi değil mi aslinda? Sen farklı bir sey mi almıştın? Mustela Güneş Sütü 100ml https://www.amazon.com.tr/dp/B01466BHAK/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_QN0R58VNCMGAJJVCA51W